Esame beveik tikri, kad dar negaminote pomidorų sulčių pagal tokį nuostabų ir ganėtinai paprastą receptą!
Ingredientai
pomidorų
druskos: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustome pomidorus į keturias dalis ir tada sumalame mėsmale.
2. Gautą masę supilame į puodą ir verdame maždaug 10 minučių.
3. Po to gautas sultis supilame į stiklinį indą. Naudojame sietelį, kad neliktų nuosėdų.
4. Paskui sultis dar kartą supilame atgal į puodą. Paragaujame bei įberiame druskos.
5. Vienam litrui sulčių reiktų naudoti maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
6. Tada verdame pomidorų sultis iki užvirimo, supilame į stiklainius.
7. Padedame stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniojame antklodėmis, kol sultys visiškai atvės. Skanaus!