Šiam pomidorų sulčių receptui nereikia sulčiaspaudės. Išbandykite su šviežiais pomidorais!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Esame beveik tikri, kad dar negaminote pomidorų sulčių pagal tokį nuostabų ir ganėtinai paprastą receptą!


Ingredientai


pomidorų
druskos: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustome pomidorus į keturias dalis ir tada sumalame mėsmale.
2. Gautą masę supilame į puodą ir verdame maždaug 10 minučių.
3. Po to gautas sultis supilame į stiklinį indą. Naudojame sietelį, kad neliktų nuosėdų.
4. Paskui sultis dar kartą supilame atgal į puodą. Paragaujame bei įberiame druskos.
5. Vienam litrui sulčių reiktų naudoti maždaug 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
6. Tada verdame pomidorų sultis iki užvirimo, supilame į stiklainius.
7. Padedame stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniojame antklodėmis, kol sultys visiškai atvės. Skanaus!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *