Receptai, kuriuose bulvės skanesnės nei mėsa! Ruoškitė bent kiekvieną dieną

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paprasti receptai, kurių dėka galite pagaminti labai skanius ir aromatingus bulvių patiekalus, kurie tikrai nenuobodžia.

Juos galima patiekti ir ant šventinio stalo.

Norėdami paruošti 1 receptą, jums reikia :

– bulvės, 1 kg;

– kiaušinis, 1 vnt.;

– druskos pagal skonį.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

— dešrelės, 7 vnt.;

– sūris, 200 g;

– kiaušiniai, 2 vnt.

Virimo procesas

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir trintuvu sutrinkite jas kartu su kiaušiniu.

Išvirkite dešreles, o sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Paimame tyrę dalimis, darome plokščią pyragą, dedame dešrą į vidų, pabarstome sūriu ir užspaudžiame kraštus. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje.

Patarimas : džiūvėsėlius sumaišykite su įvairiais prieskoniais ir aromatingomis žolelėmis, tada ši plutelė bus ne tik traški, bet ir aromatinga.

Norėdami paruošti 2 receptus :

– bulvės, 1 kg;

– druska ir įvairūs prieskoniai pagal jūsų skonį;

– džiūvėsėliai ir augalinis aliejus.

Virimo procesas

Šioje versijoje žalias bulves tiesiog supjaustome griežinėliais ir išdžioviname.

Džiūvėsėlius sumaišykite su mėgstamais prieskoniais ir druska, įmaišykite į bulves ir sudėkite į formą, išteptą augaliniu aliejumi.

Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.