Gausite labai skanų desertą su naminiais ledais ir sausainiais.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– riebi grietinėlė, 400 ml;
– kondensuotas pienas, 200 g;
– sausainiai, vanilė pagal skonį.
Virimo procesas

Visos priemonės ir formos būsimam desertui, gaminiams, turi būti šaltos. Prieš pradėdami gaminti, tiesiog padėkite viską į šaldytuvą arba šaldiklį 15–20 minučių.
Pirmiausia mažu greičiu plakite grietinėlę, kai masė pradės didėti, padidinkite mikserio greitį. Plakite apie 4 minutes iki purumo ir plona srovele supilkite kondensuotą pieną.
Į formą pagal savo skonį dėkite sluoksnį sausainių ir ant viršaus uždėkite ledų, išlyginkite ir uždenkite sausainių sluoksniu.
Desertą padėkite į šaldiklį 5-6 valandoms.
Patarimas : kuo kokybiškiau išplaksite grietinėlę, tuo geriau ir be kristalų ledai sukietės ir gausite patį skaniausią ir aromatingiausią desertą. Supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.





