Puikiai tinka įdarui! Marinuotų paprikų receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Būtent marinuotos paprikos, – patiekalas gaunasi labai kvapnus, skanus, pati paprika ne tokia stora odele kaip šviežia.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

saldžiosios paprikos, apie 1,5 kg;

– vandens, apie 2 l

; – druskos ir cukraus,

po

1,5 valgomojo šaukšto

; – paprasto acto, 50 ml;

– lauro lapų ir žirnelių, po 3 vnt.

Virimo procesas

Atsargiai išpjaukite kotelį ir išimkite sėklas

. 15 minučių

paprikas

užpilkite

verdančiu vandeniu.

Sterilizuokite stiklainius ir po vieną sudėkite paprikas į stiklainį.

Iš vandens ir visų ingredientų pagaminkite sūrymą, supilkite į stiklainius verdantį vandenį, užsukite dangtelius, apverskite ir užsukite, kol atvės.

Идеально подходят для фаршировки! Рецепт маринованного перца

Patarimas: kad į stiklainį tilptų daugiau paprikų. Įdėkite jas po vieną ir tokias juosteles tvarkingai sudėkite į stiklainį.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *