Prancūziško stiliaus kotletai: receptas, kurio prašiau iš uošvės! Tai jos firminis patiekalas – labai skanus ir sultingas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pagal šį receptą paruošti kotletai bus labai sultingi, skanūs ir atrodys originaliai. Jie netgi gali būti savarankiškas patiekalas ant šventinio stalo.

Dabar kotletai – kasdienis maistas, tačiau buvo laikas, kai jie net ant šventinio stalo būdavo dedami paprasčiausia forma. Jei norite nustebinti savo svečius, naudokite šį receptą ir banalus patiekalas taps originalus ir šventinis.

Pakanka paimti tik šiuos produktus:

700 g maltos mėsos;
1 svogūnas Nr.
1 dantis česnakai;
100 g batono;
150 ml kefyro;
1 kiaušinis;
druskos, pipirų
Įdarui:

2 pomidorai;
2 raugintų agurkų;
1 svogūnas;
100 g sūrio;
3 valg. grietinės/majonezo.

Patiekalo gaminimo procesas:

Batoną supjaustykite kubeliais. Patartina naudoti ne šviežią, bent jau vakarykštį. Užpildykite kefyru.

Svogūną stambiai supjaustykite. Perkelkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite iki auksinės rudos spalvos.

Savavališkai supjaustykite filė ir paverskite ją malta mėsa. Galite naudoti paruoštą. Įpilkite į jį svogūną, česnaką ir mėsmale susuktą kepalą. Gautą mišinį pagardinkite druska ir pipirais. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Pabaigoje būtinai išmuškite.

Įdarui skirtus svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir užpilkite verdančiu vandeniu. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, geriausia plonesniais. Raugintus agurkus suverskite griežinėliais. Sūrį smulkiai sutarkuokite.

Ant kepimo skardos padėkite pergamentinį popierių. Suformuokite apvalius, plokščius paplotėlius. Norėdami tai padaryti, naudokite virimo žiedą arba dangtį. Padėkite juos ant pergamento. Ant viršaus – svogūnai, pomidorai, agurkai, sūris. Paskutinis prisilietimas yra majonezo tinklelis.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanus pyragas su mėsos įdaru. Puikus užkandis didelei kompanijai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.