Pirmą kartą sužinojau apie šį metodą su kepimo milteliais. Niekada nesu bandžiusi skanesnių sparnelių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sparnai pagal šį receptą pasirodo tiesiog nuostabūs, švelnūs ir aromatingi, skirtingai nei bet kuris kitas gaminimo receptas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

sparneliai, 800 g;
miltų, 2 v.š.;
paprika, sausas česnakas, sausos petražolės ir krapai, kepimo milteliai, aromatinės žolelės ir kiti prieskoniai po 1 arbatinį šaukštelį;
druskos.
Norėdami paruošti padažą, paimkite :

pusė citrinos ir apelsino;
sviestas, 50 g;
parmezano, 70 g;
druskos, pipirų
Virimo procesas

Visus produktus sumaišykite indelyje ir supilkite į vištienos sparnelius, gerai išmaišykite. Tiesiog pirmiausia nuplaukite mėsą ir gerai išdžiovinkite popieriniais rankšluosčiais, kad jie gerai sugertų visą skysčio perteklių.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus, pakaitinkite ir sudėkite į jį sparnelius, troškinkite ant silpnos ugnies 10 min.

Patiekite su įvairiais garnyrais, užpilkite padažu, kad viskas įsigertų burnoje tirpstančiais aromatais, kuriuos skleidžia padažas.

Į padažą galite įberti įvairių prieskonių ir šviežių žolelių, kad patiekalas būtų dar skanesnis. Sūrio nereikia dėti į patį padažą, o sutarkuoti ir pabarstyti ant karštų sparnelių, veikiant karštai temperatūrai, jis ištirps savaime ir nereikės baigti kepti orkaitėje ar darykite tai visai be sūrio.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.