Patarimai, kaip pasigaminti tobulus kopūstų suktinukus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint paruošti tobulus, skanius, sultingus kopūstų suktinukus, tereikia žinoti keletą pagrindinių taisyklių ir šis patiekalas visada pavyks puikiai.

Patiekalas visada pasiteisins, jei gaminsite jį keptuvėje storu dugnu ir sienelėmis. Idealiai tinka ir ketaus troškinimo indas arba gili keptuvė.

Gesinimo procesas vyksta uždarius dangtį ant silpnos ugnies. Jei kopūstų suktinukus kepate orkaitėje, taip pat sandariai uždarykite indą ir laikykite pastovią temperatūrą.

Kopūstų suktinukų skonis labai priklauso nuo padažo: pomidorų pastos, augalinio aliejaus, vandens, grietinės, prieskonių ir žolelių.

Galima dėti sviesto, bet tik naminio.

Kopūstų suktinukus geriau dėti ant kopūstų lapų ir troškintų daržovių, kurios dedamos į įdarą – svogūnus ir morkas, daugelis deda ir saldžiosios paprikos. Ant kiekvieno kopūstų suktinukų sluoksnio dėkite daržoves, tada jos tikrai bus sultingos. Kai kas mėgsta ir kelis lašinių gabalėlius padaže – tai suteikia originalaus skonio.

Padažui skirtą vandenį pagal savo skonį galite pakeisti ir sausu vynu arba sultimis.

Kopūstų lapai pakeičiami vynuogių lapais ir gaunama dolma, kurią reikia virti grietine ir česnaku, šis padažas puikiai tiks prie bet kokio tipo kopūstų suktinukų.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.