Paimkite stiklinę varškės ir šiek tiek kefyro – paruoškite skaniausius pusryčius

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • varškės sūris – 200 g;
  • kefyras – 500 g;
  • soda – 1 arbatinis šaukštelis;
  • druska – 1 šaukštelis;
  • cukrus – 2 šaukštai;
  • vanilinas – 1 žiupsnelis;
  • kiaušinis – 1 gabalas;
  • miltai – 500 g.

Paruošimas:

Varškę, kefyrą, druską, sodą, cukrų, kiaušinį ir vaniliną išmaišyti iki vientisos masės.

Tada dalimis suberkite miltus.

Išminkykite minkštą ir lipnią tešlą .

Tešlą padalinkite į 8 dalis ir iškočiokite į mažus plokščius paplotėlius.

Paplotėlius apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gatavus papločius ištepkite sviestu ir patiekite su grietine bei uogiene.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Viena bulvė, viena morka, viena cukinija: dabar be vargo verdu bulvinius blynus nauju būdu. Suvalgyta per 5 minutes!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.