Ingredientai:
- varškės sūris – 200 g;
- kefyras – 500 g;
- soda – 1 arbatinis šaukštelis;
- druska – 1 šaukštelis;
- cukrus – 2 šaukštai;
- vanilinas – 1 žiupsnelis;
- kiaušinis – 1 gabalas;
- miltai – 500 g.
Paruošimas:
Varškę, kefyrą, druską, sodą, cukrų, kiaušinį ir vaniliną išmaišyti iki vientisos masės.
Tada dalimis suberkite miltus.
Išminkykite minkštą ir lipnią tešlą .
Tešlą padalinkite į 8 dalis ir iškočiokite į mažus plokščius paplotėlius.
Paplotėlius apkepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Gatavus papločius ištepkite sviestu ir patiekite su grietine bei uogiene.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
