Ingredientai:
malta mėsa – 500 gr
kopūstai – 500 gr
svogūnas – 1 galva
morkos – 2 vnt
vyšniniai pomidorai – 6-8 vnt
česnakai – 2 gvazdikėliai
druska – 0,5 šaukštelio.
paprika – 0,5 šaukštelio.
juodieji pipirai – 0,5 šaukštelio.
pomidorų padažas – 250 ml
petražolės – pagal skonį
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Po poros minučių suberkite tarkuotas morkas, česnaką ir pomidorų ketvirčius. Druska pagal skonį.
Į daržoves suberkite maltą mėsą, papriką, pipirus ir pomidorų padažą, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 10 min.
Tada suberkite susmulkintą kopūstą ir troškinkite dar 15 minučių.
Patiekite apibarstę kapotomis žolelėmis.

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
