Ingredientai:
cukinijos – 300 gr
kiaušiniai – 2 vnt
miltai – 100 gr
mėsa, malta arba rūkyta mėsa – 150 g
druska ir prieskoniai – pagal skonį
svogūnas – pagal skonį
Paruošimas:
Nuluptas cukinijas sutarkuokite stambia tarka, tada išspauskite drėgmės perteklių.
Maltą mėsą pakepinti. Jei imsite mėsą, tada supjaustykite ją kubeliais, o svogūną taip pat susmulkinkite.
Viską sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, druską, pipirus ir prieskonius.
Tada suberkite miltus ir išmaišykite.
Gautą masę paskirstome į kepimo formą.

Kepti 180 C 30 min

Patiekite pyragą su grietine.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
