Nuostabūs pietūs ar vakarienė keptuvėje naudojant paprastus ingredientus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs įdaryti pyragėliai su bulvėmis keptuvėje, patiekiami su įvairiais padažais ir grietine.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– vanduo, 200 ml;

– miltai, 400 g;

– žiupsnelis druskos;

– kiaušiniai, 1 vnt.

Užpildymui :

– bet kokia malta mėsa, 500 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– druska, pipirai, prieskoniai.

Paruošimui:

— svogūnai ir morkos 1 vnt.;

– bulvės, 3 vnt;

– pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;

– druska pipirai;

– vanduo, 500 ml.

Virimo procesas

Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinį ir vandenį, užminkykite tešlą – masė turi būti minkšta ir lanksti. Įdėkite į maišelį ir palikite 15 minučių.

Faršą pagardinkite smulkiai pjaustytais svogūnais, kapotomis žolelėmis, druska, pipirais ir įvairiais prieskoniais.

Ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus iškočiokite tešlą dideliu sluoksniu ir perpjaukite į 2 dalis.

Kiekvieną ištepkite malta mėsa ir susukite į vyniotinį.

Kiekvieną ritinį supjaustykite porcijomis.

Įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnų kubelius ir tarkuotas morkas, tada supilkite pomidorų pastą ir vandenį, pjaustytas bulves.

Ant viršaus dėkite mūsų pyragėlius, užpilkite vandeniu ir viską troškinkite ant vidutinės ugnies 30 – 40 minučių.

Tai labai sotus ir universalus patiekalas, kurį galite papildyti savo gaminiais, pavyzdžiui, grybais ir sūriu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Po šio recepto pamiršite belyashi ir pyragus. Miltai ir vanduo: greitas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.