Įdaryti kiaulienos kotletai yra tai, ką galite pasidėti ant savo šventinio stalo ir pavaišinti savo šeimą įprastos šeimos vakarienės metu. Pasirodo labai skanu.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų :
– kiauliena, 500 g;
– kiaušinis, 1 vnt.;
– grietinė, 50 g;
– garstyčios, paprika po 1 arbatinį šaukštelį;
– druskos ir pipirų pagal skonį;
– česnakai, 2 gvazdikėliai;
– pomidoras, 1 vnt.;
– sūris, 70 g;
– džiūvėsėliai, miltai.
Virimo procesas
Kotletams galite naudoti bet kokią mėgstamą mėsą.
Mėsą supjaustome kišenės formos porcijomis (ne iki galo) ir gerai išmušame iš abiejų pusių. Druskos, pipirų ir suberkite mėgstamus mėsos prieskonius.
Grietinę sumaišyti su garstyčiomis, per spaudą perspaustu česnaku, pagal skonį druska ir pipirais, smulkiai pjaustytomis žolelėmis, paprika ir kitais prieskoniais.
Marinuokite kotletus šiame padaže 30 minučių.
Sūrį supjaustome kubeliais, pomidorus – griežinėliais.
Įmuškite kiaušinį.
Į kiekvienos kotletų kišenę įdedame porą sūrio blokų ir porą gabalėlių.
Panardinkite į miltus, tada į kiaušinius ir pamerkite į džiūvėsėlius.
Kotletukus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Toks gražus skanus patiekalas, kaip matote, paruošiamas greitai ir lengvai, todėl šį receptą galite įtraukti į savo meniu. Į vidurį galite dėti įvairių įdarų.