Naujieji 2025 metai: ką turite paruošti prie stalo, kad pritrauktumėte sėkmės ir laimės

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Molfar Max Gordeev davė patarimų.

Molfar Max Gordeev išskirtinai sakė, kad švenčiant Naujuosius 2025-uosius, Gyvatės metus, svarbu ne tik paruošti skanius patiekalus, bet ir atsižvelgti į šių metų simboliką, kuri atneš transformaciją, evoliuciją ir naujus. galimybes.

Anot jo, gyvatė yra išmintinga, įžvalgi ir transformuojanti būtybė, simbolizuojanti gelmę ir virsmą. Todėl šventinio stalo elementai turėtų atitikti šių metų temą, išlaikyti energijos balansą, traukti sėkmę ir klestėjimą. Svarbu sukurti fizinę, emocinę ir dvasinę aplinką harmonizuojančią atmosferą. Būtent tai turėtų būti ant švenčių stalo Gyvatės metais, kad atneštų sėkmę, harmoniją ir turtus.

1. Pagrindiniai patiekalai ir garnyrai

„Stalo centre turėtų būti patiekalai, kurie būtų ne tik gardūs, bet ir turintys gilią prasmę. Viena pagrindinių Gyvatės savybių – gebėjimas prisitaikyti ir balansuoti, todėl verta rinktis patiekalus, kuriuose derinamas skirtingas skonis ir energija. savybių“, – sako Gordejevas.

– Mėsa ir paukštiena : tradiciškai mėsa yra privalomas Naujųjų metų stalo komponentas. Tai gali būti jautienos kepsniai arba vištiena su įvairiomis žolelėmis, tokiomis kaip čiobreliai ir rozmarinai, kurie suteiks skonio ir suteiks energijos. Kadangi Gyvatės metai skatina suprasti savisaugos ir sveikatos palaikymo svarbą, kepama mėsa simbolizuoja stiprybę ir apsaugą. Svarbu, kad mėsa būtų paruošta atsargiai, nes Snake kiekviename proceso etape vertina tikslumą ir eleganciją.

– Žuvis : gyvatei vanduo yra simbolinis elementas, todėl žuvis turėtų užimti didžiulę vietą ant šventinio stalo. Svarbus ir žuvies pasirinkimas: lašiša, upėtakis ar menkė būtų geriausi variantai, nes jie asocijuojasi su turtais ir sveikata. Su citrina kepta žuvis gali simbolizuoti tyrumą ir atsinaujinimą. Ji įneš ramybės ir pusiausvyros į stalo atmosferą.

– Daržovės ir garnyrai : Gyvatė mėgsta harmoningą elementų derinį, todėl ant stalo turi būti daržovių, kurios palaiko pusiausvyrą ir skatina apsivalymą. Daržovės kaip gamtos simboliai – morkos, brokoliai, šparagai – turėtų būti ant švenčių stalo. Morkos simbolizuoja sveikatą, o brokoliai ir šparagai – stabilumą ir lankstumą. Jie stiprina fizinį kūną ir valo energetinį lauką. Verta ruošti garuose ar keptas daržoves su žolelėmis, kad neprarastų natūralios jėgos ir energetinės vertės.

– Žalumynai : Gyvatė mėgsta švarą, todėl žalumynai ant stalo yra svarbus atributas. Mėta, bazilikas, čiobrelis ir rozmarinas suteikia ne tik aromato, bet ir sveikatos, harmonijos ir sėkmės energijos. Žalumynai turėtų būti ne tik patiekaluose, bet ir ant paties stalo, kad sustiprintų šventės energiją.

2. Desertai

Kaip sako Molfaras, desertai yra svarbus elementas, nes jie simbolizuoja džiaugsmą ir naujos pradžios viltį. Gyvatės metams, kurie asocijuojasi su intelektu ir išmintimi, reikėtų rinktis lengvus, bet kartu ir energingus desertus.

– Medus ir riešutai : Medus yra saldaus gyvenimo ir klestėjimo simbolis, todėl jį reikėtų naudoti desertuose. Medus taip pat skatina energetinį apsivalymą, suteikia jėgų ir harmonijos. Riešutai, ypač graikiniai, yra galingi amuletai, pritraukiantys sėkmę ir klestėjimą. Sausainiai su medumi ir riešutais arba desertai iš medaus gali būti puiki šventinio stalo pabaiga.

– Vaisiai : citrusiniai vaisiai yra gerovės ir sveikatos simboliai ir turi būti ant švenčių stalo. Apelsinai, mandarinai, citrinos – šie vaisiai ne tik skanūs, bet ir turi stiprios energijos. Jie suteikia džiaugsmo, pakelia nuotaiką ir padeda išvalyti erdvę. Vaisiai gali būti patiekiami salotų pavidalu arba kepami kartu su medumi ir prieskoniais.

– Šokoladas ir uogų pyragas : Šokoladas yra džiaugsmo ir malonumo simbolis, o kartu su uogomis (ypač miško uogomis) suteikia romantikos ir paslapties elemento. Tortas su miško uogomis simbolizuoja klestėjimą ir harmoniją. Tai taip pat yra gyvatei svarbių dosnumo ir svetingumo apraiška.

3. Gėrimai

Ant šventinio stalo turėtų būti gėrimų, kurie papildytų šventinę atmosferą ir padėtų išvalyti neigiamos energijos erdvę, taip pat padidintų energijos ir sąmonės lygį, tęsė molfaras.

– Šampanas arba vynas : lengvas šampanas arba baltas vynas gali būti puikus priedas prie Naujųjų metų stalo. Vynas sustiprina džiaugsmo ir šventiškumo jausmą, o šampanas simbolizuoja naujo ciklo pradžią ir atgimimą. Rinkitės lengvo, subtilaus skonio vyną, kuris neslopins šventės energijos.

– Žolelių tinktūros arba mėtų arbata : norint išlaikyti energijos balansą ir harmoniją, ant stalo turi būti žolelių arbatos. Pipirmėčių arbata arba levandų ir ramunėlių tinktūra padeda išvalyti energijos lauką ir skatina ramybę. Pipirmėčių arbata taip pat padeda išlaikyti vidinę ramybę ir pusiausvyrą, o tai labai svarbu Gyvatės metais.

4. Stalo dekoracijos

„Gyvatės metams svarbu, kad ne tik maistas, bet ir pats stalas būtų padengtas teigiama energija.

– Gyvatės simboliai : ant stalo galima dėti elementus gyvačių arba gyvačių atvaizdų pavidalu. Tai gali būti maža figūrėlė ar kiti dekoratyviniai elementai, padedantys sukurti sėkmės ir sėkmės nuotaiką. Jie taip pat padeda sustiprinti metų energiją ir įkūnija pokyčius, kurių siekiame.

– Žvakės : ant stalo esančios žvakės turi būti degančios ugnies pavidalo, simbolizuojančios apsivalymą, šilumą ir apsaugą. Kadangi Gyvatė turi vandens stichiją, žvakės su levandų, rozmarinų ar citrusinių vaisių kvapais padės sukurti ramybės ir supratimo atmosferą, kuri leis atskleisti savo potencialą ir pritraukti sėkmės.

„Šventės metu nepamirškite, kaip svarbu išvalyti erdvę. Gyvatės metai – virsmo laikotarpis, todėl svarbu ne tik padengti stalą, bet ir išvalyti savo namų energetinį lauką. tai padaryti galite naudoti smilkalus ar smilkalus, kurie suteikia erdvei tyrumo ir padeda nukreipti šventės energiją teigiama linkme tik maisto vartojimo vieta, bet ir energetiškai švari bei galinga erdvė pritraukdamas sėkmės, sveikatos ir gerovės visiems metams“, – apibendrino Gordejevas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.