Naminis pomidorų padažas, kurį tikrai iškeisite į pirktą parduotuvėje!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parduotuvėje nebereikia pirkti pomidorų pastos. Galite pasigaminti namuose ir tai neužims daug laiko.

Pomidorų tyrės yra tai, ko jums kartkartėmis tiesiog reikia. Pavyzdžiui, įvairiems makaronų padažams pagardinti. Bet ar žinojote, kad jo nebūtina pirkti parduotuvėje ? Galite paruošti jį namuose ir tai neužims daug laiko. Ir svarbiausia, jūs turėsite daugiau. Ar išbandysi?

Ko tau prireiks

Tikriausiai manėte, kad šiai tyrelei daugiausiai prireiks pomidorų. Pasirinkite jų kiekį patys, priklausomai nuo to, kokio slėgio norite. Jei norite kažkaip pagardinti , galite pridėti bet kokių prieskonių. Tai priklauso tik nuo jūsų. Taigi, galite pradėti ruoštis.

Tai labai paprasta

Visai įmanoma, kad pomidorus auginate namuose. Tai puikiai tinka, nes galite tiesiog eiti į sodą ir juos pasiimti. Bet jei neturite jų savo sode, turėsite eiti į parduotuvę . Pomidorus kruopščiai nuplaukite ir leiskite nuvarvėti. Tada sudėkite juos į sulčiaspaudę. Tada palikite sultis inde maždaug pusantros valandos.

Per tą laiką išspaustos sultys išskiriamos į tirštas ir plonas. Atskirkite minkštimą ir sudėkite į atskirą indą. Neišpilkite sulčių. Minkštimą suberkite į puodą ir virkite ant mažos ugnies apie pusantros valandos . Tada sumaišykite sėklas su trintuvu, kad gautumėte vienodą masę. Tada supilkite tyrę į stiklines ir užpilkite šiek tiek aliejaus ir sulčių. Likusias sultis galite gerti kaip sultis. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.