Magiškas skonis – lašiša kreminiame česnakiniame padaže

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • 500 g lašišos
  • 300 ml 10% grietinėlės
  • 3 skiltelės česnako
  • citrinos sultys
  • 0,25 arbatinio šaukštelio kario
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • maltų raudonųjų pipirų pagal skonį
  • žalumynų pagal skonį
  • kieto sūrio pagal skonį
  • 1-2 šaukštai aliejaus kepimui

Paruošimas:

Atskirkite lašišą nuo odos, išimkite kaulus ir supjaustykite dideliais kubeliais

Tada įberkite druskos, pipirų ir citrinos sulčių, išmaišykite. Marinuoti 30 minučių.

Žuvį kepkite keptuvėje su aliejumi apie 3 – 5 minutes nuolat maišydami.

Tada pašildykite šiek tiek grietinėlės ir supilkite ją į žuvį. Druska pagal skonį.

Suberkite kario pipirus ir išmaišykite. Užvirinkite ant vidutinės ugnies.

Įpilkite per spaudą perspaustą česnaką, smulkiai supjaustytus žalumynus ir švelniai išmaišykite.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Tik cukinijos, bet receptas pasirodė nepamirštamas. Jie valgo ir prašo daugiau
Patiko? Pasidalink! Ačiū.