Ingredientai:
malta vištiena – 250 – 300 g;
kefyras – 1 valgomasis šaukštas;
miltai – 4 šaukštai;
kiaušinis – 1 vnt
svogūnas – 1 galva,
prieskoniai pagal pageidavimą.
Paruošimas:
Svogūną sutarkuokite į faršą, suberkite miltus, kefyrą, kiaušinį ir prieskonius. Sumaišykite.
Turėtų pasirodyti skysta tešla, kaip grietinė
Blynelius dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.





