Jie pasirodo iš pirmo karto ir paruošiami akimirksniu. Geriausias cukinijų užkandžių receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dešimtajame dešimtmetyje mūsų šalyje buvo vertinami paprastų ir nebrangių patiekalų receptai. Faktas yra tai, kad mėsos gaminiams dažnai nebuvo pinigų. Todėl turėjome maitinti savo šeimas tuo, kas visada augo soduose.

Vakarienę ar pietus galėtumėte paįvairinti cukinijų užkandžiais. Pavyzdžiui, mėsos patiekalus pakeitė cukinijų kotletai.

Be to, cukinijų kotletai galėtų būti sveikesni ir skanesni. Svarbiausia yra paruošti kotletus pagal teisingą receptą ir teisingas proporcijas.

Ingredientai cukinijų kotletams:

cukinijos – 2 vnt.;
druska – šaukštelis;
kiaušiniai – 2 vnt .;
grietinė – 100 g;
miltai – 3 šaukštai;
sūris – 50 g.
Cukinijų kotletų ruošimas:

Nuimkite nuo cukinijų kotelius ir supjaustykite apvaliais 3-4 mm storio griežinėliais.

Cukinijos griežinėlius sudėkite į dubenį, pabarstykite ½ arbatinio šaukštelio druskos ir išmaišykite. Palikite cukinijų gabalėlius 10 minučių.

Į atskirą indą išmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išplakite. Į kiaušinių masę supilkite grietinę ir miltus ir išmaišykite. Sūrį sumalkite, suberkite į kiaušinių masę ir išmaišykite.

Platinines cukinijas panardinkite į likusius miltus, o tada į sūrio ir kiaušinių mišinį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite cukinijas iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gaunasi paprasti cukinijų kotletai. Tokia tešla visada išeina iš pirmo karto, patiekalas paruošiamas beveik akimirksniu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Cukinijų kotletai. Nė vienas iš svečių neatspės, kad receptas yra be mėsos
Patiko? Pasidalink! Ačiū.