Jie akimirksniu nušluos nuo stalo. Kiekvieną dieną gaminu vietoj kotletų: nes tai skanu!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Supjaustyti vištienos kotletai yra minkšti, švelnūs ir sultingi. Skonis nuostabus ir dera su įvairiais padažais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos filė, 400 g;
pomidoras ir kiaušinis 1 vnt.;
krapai, kekė;
kukurūzai, 3 šaukštai;
ryžių miltai, 50 g;
sūris, 50 g;
grietinės arba jogurto, 35 g;
druskos ir prieskonių.
Virimo procesas

Kad kotletai būtų sultingi, galite naudoti vištienos šlauneles.

Mėsą ir pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.

Patarimas : neimkite pernokusių pomidorų, kad nebūtų daug sulčių.

Sumaišykite mėsą ir pomidorus, susmulkintas žoleles, sūrį, supjaustykite kubeliais.

Suberkite konservuotus arba keptus, virtus kukurūzus.

Įpilkite kiaušinių, druskos, prieskonių pagal savo skonį, išmaišykite iki vientisos masės.

Įpilkite grietinės ir miltų, minkykite.

Paimkite bet kokius miltus, kuriuos turite, galite naudoti krakmolą.

Kotletus apkepkite iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus.

Kepkite uždengę ant silpnos ugnies 5-7 minutes iš abiejų pusių.

Patiekalą patiekiu karštą arba šaltą, su įvairiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.