Jau daugelį metų šiuos gaminu pagal užsakymą! Blynai su pačiu skaniausiu įdaru.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ir dabar, ir prieš kelis dešimtmečius buvo daugybė blynų variantų. Rusijoje jie netgi buvo laikomi pagrindiniu patiekalu. Jie buvo kepami iš grikių, kvietinių ir avižinių miltų. Tešla buvo gaminama su pienu, kefyru ir mineraliniu vandeniu. Į juos buvo dedama įvairių įdarų, eksperimentuojant ir gerbiant tradicijas. Nuostabu, kad namų šeimininkės vis dar kepa blynus ir jais vaišina savo šeimas.

Sudedamosios dalys:

  • 150 g miltų;
  • 50 g grietinėlės;
  • 3 kiaušiniai;
  • 200 ml pieno;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos;
  • 3 šaukštai augalinio aliejaus;
  • Vanduo;
  • 360 g varškės sūrio;
  • 2 šaukštai grietinės:
  • 2 šaukštai cukraus.

Paruošimas:

Į gilų dubenį įmuškite 3 kiaušinius, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Viską išmaišykite šluotele, lengvai paplakdami.

Įberkite 150 gramų miltų ir plakite šluotele iki vientisos masės.

Įpilkite 200 ml pieno ir 50 g grietinėlės. Geriausia rinktis 33 % riebumo grietinėlę. Gerai išplakite.

Užvirinkite vandenį ir į blynų tešlą įpilkite 200 ml skysčio. Įpilkite likusius 3 šaukštus augalinio aliejaus. Viską išmaišykite šluotele.

Įkaitinkite keptuvę ant stiprios ugnies. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol lengvai pagels.

Įdarui į gilų dubenį įdėkite 360 ​​gramų varškės, 2 šaukštus grietinės ir cukraus. Ingredientus sutrinkite šakute ir gerai išmaišykite.

Paimkite blyną, į vidurį įdėkite varškės įdaro ir sulenkite kraštus link centro iš trijų pusių. Taip gausite trikampį. Tada pakartokite šį procesą dar kartą, kad blynas būtų kompaktiškesnis.

Taip pat skaitykite:  Todėl iš karto sumaišau miltus ir įdarą! Patys skaniausi ir paprasčiausi pusryčiai

Į varškę taip pat galite įdėti bet kokios uogienės, mūsų atveju – vyšnių uogienės. Apvyniokite ją ta pačia technika.

Su tokiu ingredientų kiekiu gauname daug skanių blynų, kuriuos malonu valgyti ne tik per Maslenitsa, bet ir kaip gerus pusryčius.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.