Ploniausi ir patraukliausi švelnaus kreminio skonio pyragaičiai yra puiki alternatyva duonai. Produktų komplektas pats minimaliausias, jokių papildomų išlaidų.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- miltai, 700 g;
- druskos, 5 g;
- cukrus, 15 g;
- šiltas vanduo, 500 ml;
- saulėgrąžų aliejus, 20 ml;
- lydytas sviestas, 150 ml;
- kukurūzų krakmolas, 20 g.
Tortų gaminimo procesas
Šiltame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, aliejų ir suberkite išsijotus miltus.
Minkykite minkštą tešlą, uždenkite ir palikite 15 minučių.
Tešlą padaliname porcijomis, iškočiojame kukulius.
Kiekvieną iškočiojame plonu sluoksniu, patepame lydytu sviestu ir pabarstome miltais. Sulenkite į kvadratą, kiekvieną sluoksnį patepkite riebalais ir pabarstykite šiek tiek miltų.
Kepkite pyragus sausoje keptuvėje ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
Pyragaičiai labai minkšti, kreminiai, tiesiog nuostabūs.
Jei yra noro, į kiekvieno vidų galite įdėti jau apkeptą faršą su svogūnais arba grybais su žalumynais, sūrį su krapais ir kitus įdarus.