Ir vyras, ir vaikai įvertino visas mano pastangas! Daugiau nei įprasti kotletai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai, kepti su sūriu ir pomidorais, yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi, sotūs ir originalūs.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– bet kokia malta mėsa, 700 g;

– svogūnas;

– druska, pipirai, prieskoniai;

– pienas, 100 g;

– baltos duonos arba batono, kelių riekelių;

– sviestas;

– pomidorai;

– majonezas;

– sūris.

Virimo procesas

Imkitės bet kokio tūrio produktų, kuo daugiau, tuo skaniau.

Iš bet kokios mėsos gaminame faršą ir pagardiname pagal skonį druska, pipirais ir prieskoniais bei blenderiu susmulkintu svogūnu.

Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį.

Baltą duoną ar batoną 10 minučių pamirkykite piene, nuspauskite ir sumaišykite su malta mėsa.

Maltą mėsą gerai išmaišykite ir išplakite.

Iš faršo darome plokščią pyragą, į vidų dedame gabalėlį sviesto ir formuojame kotletus.

Kotletus sudėkite į kepimo indą.

Patarimas : kad kotletai būtų skanesni, patepkite kotletus grietinės ir garstyčių padažu arba tiesiog patepkite majonezu.

Pomidorus supjaustome apskritimais ir dedame ant kotletų, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite apie 35 – 40 minučių.

Kotletus patiekiame su įvairiais garnyrais, šviežių daržovių salotomis, labai skanu su raugintais svogūnais.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.