Imu silkę ir lavašą. Neįtikėtinai skanaus vyniotinio už centus receptas: pirmasis ant šventinio stalo išskrenda

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lavašas yra būtinas plonas paplotėlis, kuris yra puikus daugelio receptų pagrindas. Pavyzdžiui, neįmanoma įsivaizduoti Cezario vyniotinio ar šavarmos paruošimo be pitos duonos. Be šių garsių patiekalų, lavaše yra daug nacionalinių armėnų ir gruzinų patiekalų.

Be to, kad daugelis ingredientų derinami su lavašu, papločius galima vartoti ir atskirai. Šis produktas yra savarankiškas, tačiau universalus.

Pateikiame dar vieno skanaus pitos duonos užkandžio receptą.

Ingredientai silkei lavaše:

silkės filė – 200 g;
lydytas sūris – 200 g;
žalieji svogūnai – 6 šakelės;
virti kiaušiniai – 2 vnt .;
lavašas – vnt.
Silkės kepimas pita duonoje:

Sulenkite ploną pita duoną per pusę, sutepkite paviršių minkšto lydyto sūrio sluoksniu. Iš filė išimkite kaulus ir lengvai suplakite plaktuku.

Filė išilgai dėkite ant pita duonos. Nuluptus virtus kiaušinius sutarkuojame ant stambių trintuvės pjaustytuvų, pabarstome pitos duonos ir filė paviršių.

Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir padėkite ant pita duonos kartu su kitais priedais.

Susukite pita duoną į ritinį ir sandariai pritvirtinkite maistine plėvele. Įdėkite vyniotinį į šaldytuvą 8 valandoms.

Šio ritinio pranašumas yra tas, kad jis pagamintas iš paprastų ingredientų. Tuo pačiu nėra gėda ant šventinio stalo padėti tokį vyniotinį kaip užkandį.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.