Tokių paprastų ir minkštų spurgų dar nesate gaminę. Siūlome išbandyti šį receptą – tikrai liksite patenkinti.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai, 300 g;
– kondensuotas pienas, 200 g;
– kepimo milteliai, 0,5 šaukštelio.
Virimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su kondensuotu pienu ir išmaišykite šluotele.
Miltus sumaišyti su druska ir kepimo milteliais, persijoti. Minkykite tešlą jums patogiu būdu. Neplakite tešlos su miltais, ji turi būti minkšta.
Tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo, padalinkite į 2 dalis ir kiekvieną iškočiokite į 0,5 mm storio sluoksnį.
Naudodami stiklinę išspauskite apskritimus.
Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite spurgas iš vienos ir kitos pusės.
Spurgas pabarstykite milteliais.
