Įdaryti pipirai. Pats skaniausias ir teisingiausias receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • pipirai – 8 vnt.
  • malta mėsa – 600 gr.
  • ryžiai – 2 šaukštai.
  • svogūnas – 1 galva.
  • morkos – 1 vnt.
  • prieskoniai (pipirai, kalendra, maltos mėsos prieskoniai), druska
  • pomidorų pasta – 2 šaukštai. su čiuožykla
  • vanduo – 1 valgomasis šaukštas.

Paruošimas:

Nulupkite pipirus, virkite ryžius, kol išvirs.

Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, svogūną ir prieskonius.

Paprikas įdarykite įdaru ir sudėkite į puodą.

Paprikas apibarstykite tarkuotomis morkomis ir vandeniu su atskiesta pomidorų pasta.

Druska pagal skonį.

Troškinkite apie 40 minučių.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Aš tai darau jau 10 metų ir niekada nuo to nepavargstu! Marinuotos cukinijos žiemai
Patiko? Pasidalink! Ačiū.