Gaminu jau 3 dienas: pasirodo skanesnis už visus kebabus. Ne vištiena, o auksas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Apetitą kelianti, labai sultinga ir aromatinga vištiena originaliame ir skaniame padaže su žolelėmis. Puikiai tinka prie bet kokių garnyrų, derinama su salotomis ir kitais užkandžiais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

vištienos kojos, 7 vnt;
svogūnas, 1 vnt;
sojos padažas, 150 ml;
prieskoniai ir paprikų mišinys, prancūziškos žolelės, sausas česnakas, vištienos prieskoniai;
alaus, 0,5 stiklinės;
augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Virimo procesas

Nuplauname kojas ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Ant kiekvienos kojos padarome įpjovimus ir pagal skonį įberiame druskos ir visų prieskonių, užpilame augaliniu aliejumi, labai gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 2 val.

Patarimas: kuo ilgiau mėsa marinuojama, tuo ji tampa minkštesnė.

Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Išimkite iš keptuvės.

Blauzdeles sudėkite į keptuvę ir kepkite uždengtą ant silpnos ugnies, retkarčiais apversdami.

Užpilkite padažu, ant viršaus uždėkite svogūną, uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 15 minučių.

Blauzdeles patiekiu bulvių koše ir viską užpilu padažu, kuriame kepė mėsa.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.