„Draugystės“ salotos nėra prastesnės už restorano salotas. Toks skanus, kad neliks ant stalo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žmonija žino daugiau nei šimtus tūkstančių įvairių salotų rūšių. Kai kurios iš šių salotų yra labai paprastos ir susideda iš kelių komponentų. Kai kurias salotas sunku paruošti ir joms reikia daug ingredientų.

Yra turtingų salotų koncepcija. Tai patiekalas, ruošiamas iš daugybės brangių ingredientų. Pavyzdžiui, salotos su krevetėmis, krabų mėsa, triufeliais ir kitais ingredientais. Viename Anglijos restorane patiekiamos salotos su minkštu aukso lapeliu. Be to, šis lapas yra valgomas. Salotų kaina lieka paslaptyje, tačiau sakoma, kad skaičius ant kvito viršija 6 nulius.

Mes jums papasakosime apie paprastas biudžetines salotas, kurios gali būti ne prastesnės nei brangios restorano.

„Draugystės“ salotų ingredientai:

virtos morkos;
kiaušinis;
konservuotos raudonosios pupelės;
lydytas sūris Družba;
marinuoti agurkai;
druskos;
česnakai;
majonezo.
„Draugystės“ salotų paruošimas:

Kietai virtus kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite stambiomis trintuvės pjaustyklėmis. Lygiai taip pat sumalkite virtas morkas.

Sūrį iš anksto užšaldome šaldiklyje, sutarkuojame ant smulkių gvazdikėlių.

Sūrį sumaišykite su morkomis ir kiaušiniais, suberkite pupeles. Pirmiausia iš pupelių pašalinkite skystį. Raugintus agurkus smulkiai sutarkuokite tiesiai į salotas.

Pasūdykite salotas ir perspauskite česnako skilteles. Pagardinkite salotas majonezu ir gerai išmaišykite.

Salotų grožis yra tas, kad ingredientus galite pasirinkti pagal savo skonį. Susikoncentruokite į savo pageidavimus, pridėkite papildomų ingredientų, pavyzdžiui, bulvių ar žolelių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.