Cukinijų ir maltos mėsos troškinys. Tai geriausia, ką kada nors esu ragavusi

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Troškinys gaunasi sotus, kvapnus ir labai skanus, tokį patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

cukinijos, 5 vnt.;

– maltos bet kokios rūšies mėsos, 500 g

; – svogūno, 3 vnt.;

– pomidorų, 7 vnt.;

– pomidorų pastos, 2 šaukštai

; – kiaušinių, 4 vnt.; –

grietinės, 250

g; – sūrio, 120 g;

– druskos, pipirų, žolelių ir prieskonių pagal skonį.

Gaminimo procesas

Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti augaliniame aliejuje, sumaišyti su malta mėsa, pakepinti, pasūdyti, pagardinti pipirais, įdėti prieskonių pagal skonį.

Supilti pomidorų pastą, išmaišyti, porą minučių pakepinti

. Cukiniją sutarkuoti, pasūdyti, palikti 10 minučių, nuspausti skysčio perteklių.

Pomidorus supjaustyti apskritimais, sūrį sutarkuoti.

Sudėti grietinę ir kiaušinius, išplakti, pagal skonį pasūdyti

.

Kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais, išdėliokite dalį cukinijos, išlyginkite ją

, ant viršaus

sudėkite

maltą mėsą, vėl sluoksnį cukinijos, pomidorų

. Supilkite grietinės ir kiaušinių padažą, pabarstykite sūriu

. Kepkite apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje

.

Запеканка из фарша и кабачков. Вкуснее не пробовал

Patarimas: pagal skonį įberkite česnako, saldžiosios paprikos ir paprikos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *