Aš gaminu beveik kiekvieną dieną! Paimkite stiklinę kefyro ir paruoškite labai sėkmingą ir PAPRASTĄ pyragą!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Tešlai:

Miltai – 180 g
Kefyras – 250 ml
Kiaušinis – 1 vnt.
Druska pagal skonį
Soda – 1 šaukštelis.
Juodieji pipirai (malti) pagal skonį

Įdarui:

Vištienos filė – 350 g
Svogūnai – 2 vnt.
Žalumynai – 20 g
saulėgrąžų aliejus – 40 ml
Sviestas – 10 g

Paruošimas:

Į kefyrą įpilkite sodos, po poros minučių įmuškite kiaušinį, miltus, druską, pipirus. Sumaišykite.

Vištienos filė smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Pusę tešlos supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą formą.

Ant viršaus dėkite vištieną ir svogūnus, pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir supilkite antrąją tešlos pusę

Kepti 180 C 40 min.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Marinuoti agurkai žiemai: mūsų šeimos receptas! Mes taip gaminame daugiau nei 40 metų ir recepto nekeisime.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.