Mėsos blynai yra labai paprasti, greiti ir skanūs. Nepamirškite pridėti mėgstamų prieskonių.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– malta vištiena, 300 g;
– kefyras, 1 stiklinė;
– miltai, 4 šaukštai;
– kiaušinis, 1 vnt.;
– svogūnas, 1 vnt;
– druska, pipirai, prieskoniai.
Virimo procesas
Svogūną sumalkite trintuvu arba sutarkuokite smulkia tarka.
Maltą mėsą sumaišykite su svogūnais, druska, pipirais ir prieskoniais.
Patarimas : dėkite daugiau žolelių, česnako pagal skonį.
Įpilkite kefyro ir išmaišykite.
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą – ji turi būti tiršta, kaip blynams.
Kepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Patarimas : patiekite šiuos blynus su grietine ir grietinės padažais. Tešlos storį ir ingredientų kiekį galite reguliuoti patys. Taip pat vištienos faršą puikiai galima pakeisti bet kokia kita. Įprastus miltus taip pat galite pakeisti virtais grikiais – gausite sveikus ir skanius blynus su grikiais ir mėsa. Taip pat pagal skonį galite jas keletą minučių troškinti puode su sviestu.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
