Nuostabus skanumas pusryčiams.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį patiekalą galima paruošti pusryčiams, užkandžiams ar užkandžiams. Skanus! Skonis primena čeburekus. Jis ruošiamas iš paprastos plonos pita duonos ir įdaro.

Įdarui imu faršą (350-400) ir kepu, kol iškeps

Sutarkuoju 100g sūrio.

Taip pat 2-3 skiltelės česnako

Dėl skonio susmulkinu šiek tiek žalumynų.

Ingredientus sumaišau dubenyje. Įdaras paruoštas!

Pitos duoną supjausčiau juostelėmis. Plotį pasirinkite patys. Kiekvieną lapą padalinau į 3 dalis. Pabaigoje dedu įdarą

Paverčiu trikampiu

Jūs gaunate šiuos gana didelius trikampius

Dabar įkaitinu keptuvę, šiek tiek patepdama aliejumi. Kiekvieną „čebureką“ pamerkiu į kiaušinį

Kepkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį.

Iš abiejų pusių

Dedu ant indo ir patiekiu prie stalo. Galima valgyti su grietine ar bet kokiu kitu padažu.

Įdarus keičiu priklausomai nuo nuotaikos ir reikiamų produktų prieinamumo.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.