Obuolių skanumas: burnoje tirpstantis pyragas! Paprastas ir greitas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei tiesiog neturite laiko gaminti, bet norite deserto, siūlau naudoti šį paprastą ir labai skanų pyrago iš manų kruopų ir saldžiarūgščių obuolių receptą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

manų kruopos, 160 g;

miltai, 130 g;

vanilinio cukraus pagal skonį;

kepimo milteliai, 10 g;

cukrus, 190 g;

šaldyto sviesto, 100 g;

žiupsnelis druskos;

saldžiarūgščiai obuoliai, 1 kg.

Virimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su manų kruopomis, druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Masę padalinti į 4 dalis.

Obuolius sutarkuoti stambia tarka ir masę padalinti į 3 dalis.

Uždenkite keptuvę pergamentu ir supilkite šiek tiek sauso mišinio, tolygiai paskirstydami.

Dalį obuolių išdėliojame ir tolygiai paskirstome.

Darome antrą sauso mišinio sluoksnį, tada obuolį, sausą mišinį, obuolius ir mišinį.

Šaldytą sviestą sutarkuokite ir pabarstykite cukrumi.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą apie 45 minutes.

Pyragą atvėsinkite keptuvėje 1 valandą, tada iškelkite į lėkštę.

Pagal skonį atvėsusį pyragą taip pat galite apibarstyti cukraus pudra, sumaišyta su cinamonu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.