Skanus pyragas su mėsos įdaru. Puikus užkandis didelei kompanijai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mini pyragėliai su mėsos įdaru – tiesiog nuostabus užkandis, kurį galima naudoti vietoj duonos ir patiekti ant šventinio stalo.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

šiltas pienas ir šiltas vanduo, po 120 g;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
druskos pagal skonį arba 1 šaukštelis;
mielės, 1 šaukštelis;
daržovių aliejus. 50 ml;
miltai, 400 g;
malta mėsa, 350 g;
druska pipirai;
sūris, 100 g;
vyšninių pomidorų, 6 – 8 vnt.

Virimo procesas

Sumaišykite šiltą pieną ir šiltą vandenį, suberkite cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite 5 minutes.

Įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Minkykite tešlą iki vientisos masės, kad dingtų lipnumas.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Imkite bet kokį faršą, aš naudojau jautieną, pagardinkite druska pagal skonį ir įvairiais prieskoniais.

Tešlą iškočiokite į apvalų sluoksnį ant pergamento ir iš vienos jo dalies išpjaukite apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno dedame faršą ir formuojame rutuliukus su įdaru.

Likusį faršą lygiu sluoksniu paskleiskite ant likusios tešlos.

Padėkite rutuliukus išilgai tešlos krašto su faršu, pabarstykite tarkuotu sūriu, išdėliokite pomidorus ir aptepkite plaktu tryniu. Ir perkelkite į kepimo skardą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 – 30 minučių.

Jums tikrai patiks šis skanus pyragas su porcijomis bandelėmis, užpildytomis mėsa.

– Tai tiesiog nuostabus užkandis, kurį galima naudoti vietoj duonos ir patiekti ant šventinio stalo.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

šiltas pienas ir šiltas vanduo, po 120 g;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
druskos pagal skonį arba 1 šaukštelis;
mielės, 1 šaukštelis;
daržovių aliejus. 50 ml;
miltai, 400 g;
malta mėsa, 350 g;
druska pipirai;
sūris, 100 g;
vyšninių pomidorų, 6 – 8 vnt.

Virimo procesas

Sumaišykite šiltą pieną ir šiltą vandenį, suberkite cukrų ir mieles. Išmaišykite ir palikite 5 minutes.

Įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir palaipsniui suberkite išsijotus miltus. Minkykite tešlą iki vientisos masės, kad dingtų lipnumas.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Imkite bet kokį faršą, aš naudojau jautieną, pagardinkite druska pagal skonį ir įvairiais prieskoniais.

Tešlą iškočiokite į apvalų sluoksnį ant pergamento ir iš vienos jo dalies išpjaukite apvalius paplotėlius.

Ant kiekvieno dedame faršą ir formuojame rutuliukus su įdaru.

Likusį faršą lygiu sluoksniu paskleiskite ant likusios tešlos.

Padėkite rutuliukus išilgai tešlos krašto su faršu, pabarstykite tarkuotu sūriu, išdėliokite pomidorus ir aptepkite plaktu tryniu.

Ir perkelkite į kepimo skardą.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 – 30 minučių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.