Atskleisiu savo sultingų kotletų paslaptį! Jokių kiaušinių, duonos ar džiūvėsėlių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletus verdu senu ir laiko patikrintu būdu. Galbūt mano gaminimo variantas kam nors labiau tiks ir padės pagaminti skanius ir sultingus kotletus.

Tiesiog laikausi kelių mažų kotletų gaminimo taisyklių:

Nenaudoju duonos jokiais kiekiais. Tik įvairių rūšių mėsa;
Kiaušinių irgi nenaudoju. Kiaušiniai padaro kotletus labai tankius, o iš mėsos išteka visos sultys. Tik gerai išminkykite ir išplakite faršą, tada kiaušinių nebereikia;
be duonos kepimo. Na, čia jūs patys nusprendžiate, ar kotletus nukaulinti, ar ne. Bet aš jų niekada nenukaulinu, galiu kepti ir neprilipus prie keptuvės.

Į kotletus dedu tik juoduosius pipirus, kuriuos pati sutrinu – tai, kas parduodama pakuotėse susmulkinta, ne visada gali būti vadinama juodaisiais pipirais.

Jie mėgsta kotletus ir kalendras – bet kokiai mėsai suteikia ypatingo skonio ir aromato.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.