Aš jums pasakysiu, kodėl mano naminė pica skanesnė nei picerijoje: visa tai specialioje tešloje ir padaže

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Visi visada sako, kad naminė pica visada skanesnė už garsiausią piceriją. Ir visi puikiai žino, kad namuose negalime visko pagaminti taip, kaip daroma picerijoje, bet vis tiek skaniau.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • šiltas vanduo, 160 ml;
  • miltai, 250 g;
  • sausos mielės, 2 šaukšteliai;
  • žiupsnelis druskos.

Norėdami paruošti pomidorų padažą, jums reikia:

  • pomidorų pasta, 1,5 a.š.;
  • druska, cukrus ir pipirai pagal skonį;
  • čiobreliai, rozmarinai, raudonėliai;
  • vanduo, 200 ml;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai.

Virimo procesas

Šiltame vandenyje ištirpinkite druską ir mieles ir palikite 10 minučių.

Miltus persijokite ir dalimis suberkite, minkykite minkštą tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Padažui įkaitiname augalinį aliejų, supilame pomidorų pastą ir išmaišome iki vientisos masės.

Suberkite aromatines žoleles, druską ir cukrų, pipirus, užpilkite vandeniu ir išmaišykite, užvirinkite, virkite, kol padažas išgaruos per pusę.

Patarimas : Idealiu atveju galite paimti keletą prinokusių, mėsingų pomidorų ir juos sutarkuoti, pertrinti per sietelį ir naudoti vietoj pomidorų pastos.

Tešlą iškočiokite pagal savo kepimo formos formą, perpilkite į skardą, pabarstę manų kruopomis arba miltais.

Patepkite padažu ir pridėkite bet kokį įdarą pagal savo skonį.

Patarimas : sūrį dėkite į patį apačią, ant padažo, tada jis išsilydys ir nesudegs, kaip nutinka, jei juo apibarstote visus picos priedus.

Picą kepkite 250 laipsnių temperatūroje apie 7 minutes.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Aš tai gaminu kiekvieną rytą. Skanus omletas su sūriu orkaitėje: paprastas receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.