Greita ir paprasta paruošti, bet neįtikėtinai naudinga
Kai valgome pusryčius, mūsų žarnynas pradeda dirbti visai dienai, todėl labai svarbu, ką su rytiniu maistu patenka į skrandį.
Siūlome Jums maistingą ir subalansuotą pusryčių variantą, kurio reguliarus vartojimas padės žymiai pagerinti medžiagų apykaitą, sustiprinti imuninę sistemą ir išvalyti virškinamąjį traktą nuo toksinų.
Šis patiekalas gausus vitaminų ir mineralų. Po šio suvalgymo, pagerės odos spalva, veido spalva, plaukų ir nagų kokybė. Galite numesti iki 2,5 kilogramo, jei, žinoma, nepadidinsite įprasto per dieną suvartojamų kalorijų kiekio.
Puikūs pusryčiai
IHGPEDIEHTY
4 vnt. l ovcyanix xlop’ev
1 vnt. kefipa arba nezhipnogo yogypta
7 vnt. chepnocliva
1 vnt. l linų sėmenų linų arba nemaltų linų sėmenų
1 valg. l kakavos
PARUOŠIMAS:
1. Pusryčius geriausia pradėti ruošti vakare. Slyvas užpilkite 100 ml verdančio vandens.
2. Sumaišykite kakavą, linų sėmenų aliejų ir džiovintus avižinius dribsnius. Į mišinį įpilkite stiklinę kefyro.
3. Slyvas supjaustykite ir sudėkite į likusius ingredientus. Tada lėkštę su pusryčiais perkelkite į šaldytuvą. Iki ryto viskas bus išmirkę ir suminkštėję.
Idealūs pusryčiai geram nakties miegui – avižiniai dribsniai su džiovintais vaisiais ir pieno rūgšties bakterijomis. Puikūs, sveiki pusryčiai suteikia energijos visai pirmajai dienos pusei ir gerina virškinimą.
Šis patiekalas ir taip yra saldus, bet jei mėgstate saldumynus, galite įdėti cinamono. Skonis bus saldesnis ir sodresnis. Cinamonas taip pat gali stimuliuoti medžiagų apykaitos procesus, tačiau kaip prieskonis jis yra mažai kaloringas.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.


