Kopūstų pyragėliai su rūkyta vištienos krūtinėle ir bulvėmis su sūriu yra labai paprasti, greiti ir skanūs. Įdarą galite keisti, todėl kaskart turėsite visiškai naują patiekalą.
Paruošimui reikės šių ingredientų:
- kopūstas, 1 galva;
- bulvės, 300 g;
- rūkyta vištienos krūtinėlė, 300 g;
- sūris, 50 g;
- kiaušiniai, 2 vnt.;
- miltai, 1 valgomasis šaukštas;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės, paprika.
Virimo procesas
Kopūstus garinkite bet kokiu jums patogiu būdu – lapus išvirkite vandenyje arba įdėkite kopūsto galvą į maišelį ir pašildykite mikrobangų krosnelėje 10–15 minučių.
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais.
Virtas bulves sutrinkite su sviestu, sumaišykite su mėsa, druska ir pipirais, smulkintomis žolelėmis, smulkiai tarkuotu sūriu, pipirais ir kitais prieskoniais.
Įdarą dėkite ant skardos ir susukite į ritinėlius. Visus pyragėlius gaminame tokiu būdu.
Plakite kiaušinį šluotele, įberkite druskos, paprikos, prieskonių ir miltų.
Įkaitinkite augalinį aliejų.
Pyragėlius pamirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Šiuos pyragėlius patiekiu su grietine ir įvairiais naminiais padažais.


Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.





