Tarkuoti obuoliai, sumaišyti ir apkepti: švelnūs blyneliai, kurie tirpsta burnoje ir yra mėgstami vaikų.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių paplotėliai – tai minkšti, orūs paplotėliai, į kuriuos įdėta obuolių. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas desertas suteikia daugybę pojūčių.

Obuolių paplotėlių patiekimas yra atskiras kulinarinės knygos skyrius. Klasikinis derinys su grietine patiekalui suteikia malonios rūgštelės ir kreminės tekstūros. Medus, pasižymintis rūgščiu saldumu, paryškina vaisių natas, o uogienė ar džemas suteikia skonių ir aromatų įvairovę. Negalima pamiršti ir karamelinio padažo, kuris paprastas bulvytes paverčia išskirtiniu desertu

. Bulvytės tinka vienos, tačiau jas puikiai papildo ir gėrimai. Karšta arbata su citrina, aromatinga kakava ar stiklinė šalto pieno – visa tai sukurs jaukumo ir šilumos atmosferą. Jei norite pridėti šiek tiek šventinės nuotaikos, galite pabarstyti bulvytes cukraus pudra, cinamonu arba papuošti vanilinių ledų rutuliuku.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Varškė – 200 g;
  • kefyro – 200 ml;
  • cukraus – 2 valg;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – 5 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • kepimo soda – ½ šaukštelio;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • obuolys – 2 vnt;
  • miltai – 200 g.

Kepinių su obuoliais paruošimas:

Sumaišykite varškę su kefyru, cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi, kiaušiniu ir soda iki vientisos masės. Į mišinį supilkite augalinį aliejų

. Nulupkite obuolius nuo žievės, supjaustykite nedideliais kubeliais. Supilkite obuolių gabalėlius į kefyro mišinį ir suberkite miltus, užminkykite tirštą tešlą

. Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi dėkite nedidelius tešlos pyragėlius.

Taip pat skaitykite:  Ir vyras, ir vaikai įvertino visas mano pastangas! Daugiau nei įprasti kotletai

Натерла яблоки, смешала и пожарила: нежные оладьи, которые тают во рту и нравятся детям

Kepkite kepsnelius iš abiejų pusių po dangčiu, kol paruduos.

Натерла яблоки, смешала и пожарила: нежные оладьи, которые тают во рту и нравятся детям

Gausite purius ir minkštus fritatus su obuoliais. Iškepusius juos geriau sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *