Vartoju 1 varškės pakelį ir 2 obuolius. Obuolių sūreliai: neliks nė trupinėlio

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių sūreliai – skanus ir sveikas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar užkandžiui. Juose dera švelni varškės tešlos tekstūra ir maloni obuolių rūgštelė, todėl jie sukuria nepakartojamą skonį.

Obuolių sūreliams gaminti naudojama varškė, kiaušiniai, cukrus, miltai ir obuoliai. Recepto grožis tas, kad jam nereikia daug ingredientų, o gaunasi skanus.

Be obuolių, į sūrio pyragus dažnai dedama sultenių, riešutų, kriaušių ir uogų.

Papasakosime, kaip pasigaminti naminius didelius sočius sūrio pyragus.

Ingredientai: 1:

  • Miltai – 10 valg;
  • varškės – 350 g;
  • Cukrus – 100 g;
  • grietinė – 3 šaukštai;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Obuoliai – 2 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • Raugas – 1 šaukštelis;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Druska – peilio galas.

Obuolių sūrio pyragaičių paruošimas:

Morkas sutarkuokite stambia tarka, atskirai sutarkuokite obuolius. Į obuolius galima įpilti šaukštą citrinos sulčių, kad jie nepatamsėtų

. Dubenyje sumaišyti varškę su kiaušiniais, įdėti grietinės. Ingredientus išmaišykite, į

masę

supilkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską

. Į masę sudėkite obuolius ir morkas, išmaišykite. Į mišinį dalimis suberkite miltus ir kepimo miltelius, užminkykite tirštą, tirštą, tirštą tešlą.

Suformuokite sūrelius ir apvoliokite juos miltuose.

Беру 1 пачку творога и 2 яблока. Яблочные сырники: даже крошки не останется

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite sūrio pyragėlius ir kepkite iš kiekvienos pusės po 2-3 minutes.

Беру 1 пачку творога и 2 яблока. Яблочные сырники: даже крошки не останется

Беру 1 пачку творога и 2 яблока. Яблочные сырники: даже крошки не останется

Sūrio pyragėliai yra skanūs ir sotūs. Jei norite, morkų galima nenaudoti, tačiau jos šiam patiekalui suteikia ypatingo skonio.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *