Biudžetui draugiškas, sotus ir skanus! Geniali kopūstų ir maltos mėsos vakarienė, kuri padės bet kokioje situacijoje.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Orkaitėje kepti kopūstai su malta mėsa – tai nebrangių produktų patiekalas, todėl tai geras pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Kopūstų lapai tampa maltos mėsos pagrindu, kuris patiekalui suteikia sultingumo. Toks kulinarinis metodas leidžia išgauti patiekalą, primenantį įdarytus

kopūstus

, tačiau reikalaujantį mažiau laiko ir darbo sąnaudų

. Keptų kopūstų su malta mėsa skonio savybes harmoningai papildo grietinė, taip pat šviežios daržovės ir prieskoninės žolelės, todėl patiekalus galima įvairinti. Kaip garnyras prie šio

patiekalo

puikiai tinka bulvių košė, virti ryžiai arba grikiai, sukuriantys subalansuotą ir sotų

patiekalą. Karštas patiekalas atskleidžia savo skonį ir sultingumą, todėl veikia kaip visavertė vakarienė. Atvėsintas jis išlaiko savo savybes ir gali būti patogus užkandis dienos metu.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: kopūstai – 2 žiediniai kopūstai;
  • malta vištiena – 600 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • kečupas;
  • grietinė;
  • sūris – 100 g.

Kopūstų su malta mėsa kepimas orkaitėje:

Kopūstus supjaustykite apvaliomis maždaug 1-2 cm storio plokštelėmis. Į smulkintus

kopūstus

įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį, įpilkite 50 ml vandens ir išmaišykite.

Ant kiekvienos kopūstų plokštelės paskleiskite smulkintus kopūstus

.

Kečupu užtepkite sluoksnį maltos mėsos – kiekvienam sluoksniui reikia 2 šaukštų

. Panašiai užtepkite sluoksnį kečupo su grietine, taip pat porą šaukštų 1 porcijai.

Бюджетно, сытно и вкусно! Гениальный ужин из капусты и фарша, который выручит в любой ситуации

Kepkite patiekalą 180 laipsnių temperatūroje 35 min.

Sutarkuokite sūrį stambia tarka ir apibarstykite juo kiekvienos porcijos viršų.

Taip pat skaitykite:  Skanus desertas, pagamintas iš labiausiai paprasčiausių ingredientų

Бюджетно, сытно и вкусно! Гениальный ужин из капусты и фарша, который выручит в любой ситуации

Kepkite patiekalą dar 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Бюджетно, сытно и вкусно! Гениальный ужин из капусты и фарша, который выручит в любой ситуации

Gaunamas skanus paprastas maltos mėsos ir kopūstų patiekalas. Receptui rekomenduojama imti nedidelius jaunus kopūstus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *