Kelias į vyro širdį: mėgstamiausi skirtingų ženklų patiekalai pagal kulinarinį horoskopą

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei norite užkariauti savo išrinktojo širdį, turėtumėte atsižvelgti į jo astrologinius maisto pasirinkimus. Straipsnyje išsiaiškinkime, kurie patiekalai geriausiai tinka kiekvienam zodiako ženklui.

Ugnies elementas

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Avinai vertina paprastumą ir sotumą. Jiems idealiai tinka kepta mėsa su traškia plutele ir įvairiais prieskoniais. Nepamirškite užkandžių: burokėlių, ridikėlių, pomidorų ir raudonojo vyno. Avinai taip pat mėgsta egzotiškus patiekalus, todėl aštri kinų ar meksikiečių virtuvė yra puikus pasirinkimas.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Liūtai renkasi išskirtinius ir gražius patiekalus. Ant šventinio stalo būtinai turėtų būti mėsos delikatesų, šviežių daržovių ir gero vyno. Nepamirškite tokių prieskonių kaip gvazdikėliai ir muskato riešutas, tačiau venkite česnako.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Šaulys mėgsta naminio maisto gaminimą ir riebų maistą. Idealiai tinka kepta paukštiena arba žuvis su keptomis bulvėmis ir daugybe šviežių daržovių bei vaisių. Venkite stipraus alkoholio.

Žemės elementas

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Jautis – tikras gurmanas. Jis įvertins sodrius mėsos patiekalus, tokius kaip virta kiauliena, bei užkandžius iš kiaušinių ir jūros gėrybių. Nepamirškite apie šviežią citriną ir desertą, nes saldumynai – Jaučio silpnybė.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Mergelės rūpinasi savo sveikata, todėl pirmenybę teiks liesos mėsos patiekalams ir šviežioms daržovėms. Būtinai įtraukite vaisių ir vyno su vaisių natomis. Joms patiks stebėti gaminimo procesą.

Taip pat skaitykite:  Rytų horoskopas: kaip keičiasi kiekvieno ženklo gyvenimas nuo 2024 m. kovo 4 d. iki kovo 10 d.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Ožiaragiai yra konservatyvūs maisto atžvilgiu. Jie renkasi patikrintus patiekalus su minimaliais eksperimentais. Daržovės, vaisiai, riešutai ir kokybiškas alkoholis yra būtinas šio ženklo atstovų rinkinys.

Oro elementas

Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Dvyniai mėgsta įvairovę ir nėra išrankūs valgytojai. Užkandžius patiekite pakomentuodami ingredientų sveikumą. Jiems patinka lengvi vynai ir įvairūs patiekalai, įskaitant imbierą ir petražoles.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklės mėgsta saldumynus, todėl būtinai pasirūpinkite desertu. Pagrindiniai patiekalai gali būti žuvis arba paukštiena, tačiau geriau vengti raudonos mėsos. Patiekalų serviravimo estetika joms yra labai svarbi.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Vandeniai teikia pirmenybę augaliniam maistui ir džiaugsis egzotiškomis naujovėmis. Padidinkite daržovių ir vaisių kiekį ant stalo, įtraukite jūros gėrybių ir neįprastų patiekalų.

Vandens elementas

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Vėžiai mėgsta šviežias daržoves ir nacionalinę virtuvę. Nepamirškite apie užkandį su ikrais ir saldų desertą. Vėžiai vertina galimybę gaminti patiems, todėl pakvieskite juos dalyvauti šiame procese.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Skorpionai mėgsta aštrius ir karštus patiekalus. Mėsa ir paukštiena yra būtini. Pabandykite pasigaminti indiško kario arba japoniškų suktinukų. Nepamirškite mėgstamų prieskonių: baziliko, imbiero ir kario.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys yra romantiškos ir įvertins vakarienės žvakių šviesoje atmosferą. Jos mėgsta liesą žuvį ir jūros gėrybes. Būkite atsargūs su alkoholiu: Žuvys greitai apsvaigsta.

Taip pat skaitykite:  Keturi zodiako ženklai 2023 metų birželį ištrauks laimingą bilietą

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.