Kiaušinių užkandžiai su įvairiais įdarais yra ne tik labai paprasti, bet ir skanūs. Imame kiaušinius, lydytą sūrį, česnaką ir viskas paruošta.
Ruošiant reikės tokių ingredientų:
–
virtų kiaušinių, 9 vnt.;
– česnako, 3 skiltelių;
– lydyto sūrio, 180 g;
– druskos ir pipirų pagal skonį, žolelių, žaliųjų svogūnų
; – majonezo, 40 g.
Gaminimo procesas
Kiaušinius perpjaukite skersai per pusę ir išimkite trynį.
Trynius sutrinkite šakute, pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, sumaišykite su lydytu sūriu, tarkuotu, smulkintu česnaku, majonezu.
Sudėkite mišinį į maišelį ir nupjaukite kampą
. Mišinį įspauskite į baltymą, suformuodami „tulpės viduriuką”.
Į lėkštę dėkite žaliųjų svogūnų ryšulėlį ir ant viršaus uždėkite kiaušinius
.
Patarimas: kadangi šiandien tulpių randama pačių netikėčiausių spalvų, įdarą galite pasigaminti ir iš įvairių produktų. Pavyzdžiui, į trynį įberkite krapų arba sumaišykite jį su smulkiai supjaustytu pomidoru, raudonąja paprika, agurku ir pan.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
