Sūrio pyragaičiai: vaikystės skanėstas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės keksiukai yra tikras skanėstas, kurį paprasta pagaminti. Pagal skonį juos galima pabarstyti milteliais, cinamonu, aplieti šokoladu.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

varškės, 300 g;

– miltų, 250 g;

– kiaušinių, 2 vnt;

– cukraus, 5 šaukštai

; – druskos ir sodos po pusę šaukštelio

; – acto, 1 šaukštelis

; – vanilino

pagal

skonį

.

Paruošimo procesas

Įmuškite šiek tiek kiaušinių ir sumaišykite su cukrumi, trinkite iki vientisos masės.

Varškę sutrinkite blenderiu ir sumaišykite su kiaušinių mase.

Įberkite vanilino ir druskos, sodos su actu ir išmaišykite

. Miltus persijokite ir dalimis įmaišykite į masę.

Perkelkite ant miltais pabarstyto stalo, išminkykite rankomis ir įberkite likusius miltus.

Suformuokite dešrelę, supjaustykite ją gabalėliais, kiekvieną gabalėlį susukite į rutuliuką – kaip graikinį riešutą

.

Įkaitinkite daug augalinio aliejaus ir vienu metu iškepkite po kelis koldūnus.

Koldūnus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, tada sudėkite į lėkštę, apibarstykite cukraus pudra, cinamonu, galite apvolioti kokoso drožlėse, sumaišytose su kondensuotu pienu, ir pan.

Творожные пончики: лакомство родом из детства

Patarimas: kepimo sodą galite pakeisti raugu, 1 šaukštelis. Į tešlą taip pat galite įdėti visos citrinos žievelės, tada koldūnai bus šiek tiek rūgštesni.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *