Subtilūs, burnoje tirpstantys keksiukai su grietine

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greiti pyragaičiai prie arbatos!

Sudedamosios dalys:

Tešla:
miltai – 150 g,
grietinė – 2 šaukštai,
cukrus – 100 g,
kiaušiniai – 2 vnt.,
augalinis aliejus – 80 g,
kepimo milteliai – 1 arb. šaukštelis,
vanilinas – žiupsnelis

Paruošimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite grietinę, sviestą, vanilę ir persijotus miltus su kepimo milteliais. Atsargiai išmaišykite ir supilkite į formeles, pripildydami jas 1/3.
Kepkite 180 C temperatūroje apie 15 minučių, patikrindami iškepimą dantų krapštuku.

Skanaus!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Močiutės kefyro pyragėliai. Greitas, švelnus ir plonas: gaminu su svogūnų ir mėsos įdaru
Patiko? Pasidalink! Ačiū.