Imu manų kruopų ir kefyro ir paruošiu skanius pusryčius visai šeimai.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šie blyneliai labai skanūs, purūs ir nėriniuoti. Juos lengva paruošti. Visiems pasiseks.

Paruošimas:

Į manų kruopas įberiu druskos, cukraus ir kefyro. Viską išmaišau ir palieku apie 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.

Tada į išbrinkusias manų kruopas suberiu miltus, sodą ir viską gerai išmaišau. Šiuose blynuose geriamosios sodos paragauti nepavyks, nes kefyras ją užges.

Į tešlą įmušu kiaušinius ir vėl išmaišau.

Tada viską užpilu verdančiu vandeniu ir įpilu augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišau. Blynų tešla paruošta, galite kepti.

Ingredientai:

Manų kruopos – 1 puodelis (puodelis 200 ml.)

Druska – 1 šaukštelis. (pagal skonį)

Cukrus – 1 valgomasis šaukštas. (pagal skonį)

Kefyras 2,5% – 350 ml.

Miltai – 1 puodelis (puodelis 200 ml.)

Soda – 0,5 šaukštelio.

Kiaušiniai – 2 vnt.

Verdantis vanduo – 300-350 ml.

Augalinis aliejus – 3 šaukštai.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.