Net vaikai mėgsta šią vakarienę. Mano firminis karštasis patiekalas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

 Šis sotus patiekalas patiks absoliučiai visiems.

Norėdami jį paruošti, paimkite:

1 kg bulvių;
3 kiaušinių;
150 g kieto sūrio;
druskos, pipirų

Kepimui:

1 svogūnas;
2 medžioklinės dešrelės;
200 g vyšnių;
2 dantys česnakai;
aliejus.

Patiekalo ruošimas:

Nulupkite nuo bulvių odeles, supjaustykite pagal pageidavimą ir išvirkite. Iš paruoštos daržovės pagaminkite tyrę.

Dubenyje išplakame kiaušinius su druska ir pipirais. Energingai plakti nereikia, užtenka išmaišyti šakute. Supilkite ant bulvių. 

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Kai jis taps auksinės rudos spalvos, sudėkite pjaustytas dešreles. Dar šiek tiek pakepinti. 

Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite į keptuvę. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į keptuvę. 

Kepimo skardas ištepkite aliejumi. Sudėkite bulves ir pakepinkite.

Viską apibarstykite sūriu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. 

Patiko? Pasidalink! Ačiū.