Aromatas visam kiemui: reikia 3 kiaušinių, medaus ir 200 g graikinių riešutų. Burnoje tirpstantis pekano pyragas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis receptas puikiai tiks mėgstantiems paprastus, bet skanius kepinius. Pekano pyragas yra ne tik skanus desertas, bet ir labai lengvai paruošiamas. Pagrindiniai produktai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, bus medus ir graikiniai riešutai. Įsitikinkite, kad juos turite namuose iš anksto.

Pekano pyrago ingredientai:

Kepimo milteliai – 1,5 šaukštelio;
Miltai – 200 g;
Vištienos kiaušiniai – 3 vnt .;
Sviestas – 200 g;
Kreida – 150 g;
Riešutas – 200 g.

Pekano pyrago paruošimas:

Į gilų dubenį sumuškite kiaušinius, supilkite į juos medų ir plakite trintuvu iki vientisos masės, tai yra, kol medus ištirps. Palikite sviestą kambario temperatūroje 10 minučių, kol jis taps minkštas. Supilame į medaus-kiaušinių mišinį ir plakame mikseriu.

Į indą su miltais suberkite kepimo miltelius ir sumaišykite birius produktus. Į kiaušinių-medaus mišinį suberkite miltus, nepamirškite persijoti. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Smulkiai supjaustykite graikinius riešutus, galite naudoti peilį. Šį trupinį reikia dėti į tešlą ir šaukštu išmaišyti.

Paruošiame formą, pageidautina 20 cm skersmens. Ant dugno klojame pergamentą, šonines sieneles ištepame sviestu ir perkeliame tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą 40 minučių.

Prieš patiekdami leiskite pyragui atvėsti vos 5 minutes. Tai puikus aromatingas patiekalas, kuris bus geras desertas kiekvieną dieną.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.