Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis: kaip juos virti švelnius ir rausvus. Paprastas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūrio pyragaičiai su manų kruopomis – populiarus Rytų Europos virtuvės patiekalas, kuriame dera paruošimo paprastumas ir nepakartojamas skonis. Syrniki yra blynų ir troškinio kryžius, jie gaminami iš varškės, manų kruopų ir kiaušinių.

Pagrindinis šio patiekalo privalumas yra tai, kad jis yra puikūs pusryčiai, bet taip pat gali būti patiekiamas kaip desertas ar užkandis. 

Varškė yra pagrindinis ingredientas, suteikiantis sūrio pyragams unikalios tekstūros ir sodraus skonio. Į tešlą dedama manų kruopos sūrio pyragaičiai tampa erdvesni ir minkštesni. Taip pat padeda surišti masę, todėl lengviau formuoti sūrio pyragus.

Ingredientai:

varškės sūris - 100 g;
kiaušinis - 1 vnt .;
vanilinas - 5 g;
cukrus - 2 šaukštai;
manų kruopos - 35 g.

Sūrio pyragų su manų kruopomis paruošimas:

Varškę sutrinkite kartu su kiaušiniu panardinamuoju trintuvu, tada suberkite cukrų, vaniliną ir manų kruopas, gerai išmaišykite. Iš varškės formuojame mažas dildeles.

Sūrio pyragus pabarstykite miltais ir keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus. Iš stiklinės galite formuoti sūrio pyrago ritinius.

Kepkite sūrio pyragus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Labai skanu, jei turite verdančio vandens ir miltų. Su ingredientais, kuriuos kiekvienas turi namuose
Patiko? Pasidalink! Ačiū.