Taip mėsą gaminu 10 metų. Kaip virti ir laikyti skanią mėsą ir kiaulinius taukus stiklainiuose

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pagal šį receptą galite pagaminti labai skanią mėsą ir lašinius stiklainiuose, kuriuos galima ilgai laikyti rūsyje. Gaminimas neužima daug laiko, bet rezultatas tiesiog tobulas – mėsa švelni, labai minkšta, su lengvu, pikantišku natu.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaulienos mentės ir minkštimo po 1 kg;
druskos, 500 g;
paprika, 2 v.š.;
aitriosios paprikos, 1 arb.
Virimo procesas

Mėsą supjaustome gana storomis riekelėmis.

Sumaišykite druską, papriką ir aitriąją papriką ir kiekvieną mėsos gabalėlį aptepkite iš visų pusių.

Imame švarius litrinius stiklainius ir į kiekvieną dedame pipirų žirnelius.

Mėsos gabalėlius išdėliokite į stiklainius, įmeskite porą lauro lapelių, porą skiltelių česnako, supjaustyto gabalėliais.

Uždenkite stiklainius dangteliais ir padėkite į puodą ant rankšluosčio.

Supilkite šiltą vandenį iki stiklainių pakabų.

Sterilizuokite po verdančio vandens puode 3 valandas.

Stiklainius užsukame dangteliais, atvėsiname ir dedame į rūsį saugojimui.

Šis mėsos užkandis tinka net šventiniam stalui, tiesiog supjaustykite jį gražiais griežinėliais ir padėkite ant patiekalo, patiekite su įvairiais sumuštiniais ir dėkite į salotas. Šios mėsos galite dėti į bulves, troškintas daržoves, sriubas ir kitus patiekalus su mėsa.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.