Aš imu jogurtą ir 2 kiaušinius: desertas per 5 minutes! Neįtikėtinai skanus delikatesas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lengvi ir prieinami receptai įgauna pagreitį. Žmonės pavargo ilgai stovėti prie viryklės ir stengtis pranokti patyrusius virėjus. Tai normalus reiškinys, nes paprasti patiekalai turi ypatingos magijos. Tai ypač pasakytina apie įperkamus kepinius. Turime greito deserto variantą, kuris nepaliks abejingų!

Jogurto deserto ingredientai:

miltai – 350 g;
augalinis aliejus – 150 g;
jogurtas – 150 g;
citrinos žievelės;
cukrus – 3 šaukštai. l.;
druska – žiupsnelis;
sviestas – 2 šaukštai. l.;
alyvuogių aliejus – 3 šaukštai. l.;
vištienos kiaušinis – 2 vnt.
Jogurto deserto paruošimas:

Kiaušinius įmuškite į atskirą dubenį ir sumaišykite su cukrumi, kol antrasis ingredientas visiškai ištirps. Į kiaušinių masę supilkite alyvuogių aliejų, įberkite druskos ir toliau maišykite.

Į mišinį supilkite jogurtą ir citrinos žievelę, produktus išmaišykite iki vientisos masės.

Tada sumaišykite kepimo miltelius ir miltus ir supilkite į kiaušinių masę. Šį mišinį paverskite tešla.

Tešlos rutulį iškočiokite į stačiakampį 3 mm storio sluoksnį. Paplotį patepkite sviestu ir susukite į vyniotinį. Galinė dalis turi būti tolygiai apipjaustyta ir pritvirtinta prie pagrindinės ritinio dalies.

Supjaustykite ritinį skersai mažomis, maždaug 2-3 cm storio dalimis.

Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir apkepkite gabalėlius iki auksinės rudos spalvos.

Dėl to belieka pyragėlius apibarstyti cukraus pudra ir galima gerti arbatą su šiuo neįtikėtinu skanėstu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.