Prieš Naujuosius metus ir Kalėdas parduotuvėse gausu įvairiausių salotų. Visi ruošiasi šventėms, todėl pradeda dirbti prieš laiką. Tuo pačiu metu parduotuvėse parduodamos salotos tampa prastesnės kokybės. Juose galime rasti visiškai tarpusavyje nesuderinamų produktų. Be to, visi komponentai užpildyti neįtikėtinu majonezo kiekiu.
Verta atsižvelgti į tai, kad daugelis salotų gaminamos iš produktų, kurių galiojimo laikas yra abejotinas. Tikriausiai tokie patiekalai skirti žmonėms, kurie visiškai neturi laiko gaminti.
Jei turite galimybę ruošti namines salotas, pasinaudokite šiuo nuostabiu receptu.
Ingredientai „Snowy“ salotoms:
bulvės – 4 vnt .;
majonezas – 2 šaukštai. l.;
rūkyta vištienos krūtinėlė – 350 g;
druska – žiupsnelis;
konservuoti kukurūzai – 200 g;
agurkai – 3 vnt.;
vištienos kiaušiniai – 3 vnt .;
sūris – 130 g.
„Snowy“ salotų paruošimas:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Vištienos kiaušinius išvirkite kietai.
Atvėsusias daržoves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Tokiu pat būdu sumalkite vištienos krūtinėlę.
Į salotų dubenį sudėkite pirmąjį bulvių sluoksnį ir sutepkite majonezo tinkleliu. Supilkite vištienos mėsą ant bulvių pakopos.
Agurką supjaustykite nedideliais kvadratėliais ir sudėkite į vištienos sluoksnį, apdorotą padažu. Atšaldytą vištienos kiaušinį sutrinkite ant trintuvės ir tolygiai paskirstykite ant paviršiaus.
Konservuotus kukurūzus pabarstykite ant majonezu apteptų kiaušinių. Iš kukurūzų iš anksto pašalinkite visą skystį. Sūrį sumalkite ant kukurūzų pakopos, naudodami smulkius trintuvės dantis.
Visus sluoksnius gerai sutankiname ir salotas paliekame šaldytuve 3 valandoms.
„Snowy“ salotas puošiame bet kokiais turimais produktais.
Galima naudoti granatų sėklas, žoleles, majonezą ir kt.